header
 
 
home
aanlevering
prijzen
bestelling
bestelling
contact
contact
Untitled Document

Privacy

Harmonique FotoTechnique respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met alle toepasselijke privacy regelgeving behandeld en vastgelegd in een bestand dat is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag. Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van, en de mogelijkheden op de website van jouwkind.nl. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Harmonique FotoTechnique gebruikt en bewaart uw persoonsgegevens en gegevens met betrekking tot uw bestelling om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Door het aanmelden op de online bestelpagina verleent u tegelijkertijd toestemming om uw persoonsgegevens en e mailadres op te slaan. Harmonique FotoTechnique gebruikt deze opgeslagen informatie om u te informeren over activiteiten, het doen van andere aanbiedingen van jouwkind.nl en om webstatistieken te ontwikkelen. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van uw bestelling of op grond van een wettelijk voorschrift.

Mocht u bezwaar hebben tegen het ontvangen van (al dan niet) persoonlijke aanbiedingen dan kunt u dit eveneens aangeven bij Harmonique FotoTechnique.
U kunt dan contact opnemen met:

Harmonique FotoTechnique
Monique Koopman
www.jouwkind.nl
Jacob Peteysstraat 16
1135 HC Edam
0299 371205