header
Houding/positie
 
 
home
aanlevering
prijzen
bestelling
bestelling
contact
contact
Untitled Document
Houding B

Zithouding B
Zithouding, een been hangt over de rand van een krukje of tafeltje en de ander voet ligt op de stoel. Het voorste been is zichtbaar over de rand van de bloem. Het andere been rust op een bloemblad. 

Houding C

Zithouding C
Fotografeer uw kind of baby waarbij hij/zij alleen een luier of zwemkleding draagt, zonder bandjes over de schouders en met de knieën opgetrokken.

Houding C Jongen

Zithouding C (jongen)
Fotografeer uw kind in kleermakerszit en laat het hoofd rusten op de handen of, indien u dat leuker vindt, handjes op de knie

Houding F
Fotografeer uw kind liggend met ondersteuning van de ellebogen waarbij het hoofd rust op één of beide handen.


Houding F (twee kindjes)

Fotografeer uw twee kindjes waarbij één met ondersteuning van de ellebogen en de ander de armen over elkaar. Zorg ervoor dat bij het achterste kind het bovenlijfje zichtbaar blijft.

Houding G
Fotografeer uw kind vanaf haar middel, met de handjes ineen gevouwen alsof zij een bloem in de handen heeft liggen. Laat haar iets naar linksonder kijken zodat zij naar de zwaan kijkt. Indien u het leuker vindt dat zij naar de bloem in haar handen kijkt, dan kan dat natuurlijk ook. Let dan wel op dat de ogen niet als gesloten overkomen.

Houding H
Fotografeer uw kind liggend met de benen zijwaarts en steunend op één hand. De andere hand kan ze omhoog houden zodat we daar het visje in kunnen zetten.

Zithouding K
Fotografeer uw kind zittend op haar knietjes en zet voor haar een klein tafeltje of krukje. Eén hand steunt hierop en met de andere hand aait ze zogenaamd een konijn. Het helpt als u een knuffeltje op het tafeltje legt.

Houding L / M
Fotografeer uw kind staand vanaf haar middel zodat ze groot in beeld komt. Op één hand zit zogenaamd een duifje. De andere arm buigt iets naast haar lijfje. In haar hand kunnen we nog een toverstafje plaatsen.

Houding N
Fotografeer uw kinderen zittend met de benen iets opgetrokken en naar rechts afgebogen. Het linkermeisje omarmt het rechter­meisje en rust met haar rechterhand op haar linkerknie. Het rechtermeisje omarmt met beide handjes haar linkerknie.

Houding O
Fotografeer uw jongen staand vanaf de knie. De jongen kan een bezemsteel of speelgoedgeweer vasthouden die hij tegen zich aanhoudt. Laat hem de onderste hand niet te vast om de stok knijpen (geen vuist!) want de kolf van het geweer is dikker dan een bezemsteel.

Houding P
Fotografeer uw jongen in deze houding. Uw kind kan een bezemsteel of speelgoedgeweer vasthouden die hij tegen zich aanhoudt. Laat hem de onderste hand niet te vast om de stok knijpen (geen vuist!) want de kolf van het geweer is dikker dan een bezemsteel.
Indien u twee jongens wilt afbeelden, fotografeer de andere jongen dan zittend en laat zijn handen rusten op zijn benen.
Het is beter om de jongens apart te fotograferen in de juiste houding.

Zithouding Q
Fotografeer uw krijger zittend op de rand van een hoge kruk met zijn benen iets uit elkaar. Met zijn rechterhand omhoog in een vuist of geef hem een stok in de hand zodat ik daar het vlammende zwaard in kan zetten.

Houding R
Fotografeer uw jongen zittend,  iets strijdbaar voorover gebogen. Het is leuk als hij een strijdlustige houding aanneemt. Met de linkerhand houdt hij zich zgn. vast aan een vleugel en in de andere hand kunt u hem een stok geven die hij omhoog houdt. Hierin monteren wij later een zwaard.

Houding S
Fotografeer uw jongen zittend en laat zijn handen rusten op zijn benen. Het is leuk als hij een wat stoere houding aanneemt. Fotografeer hem iets schuin van voren en laat hem zijn rechtervoet  op bijv. een boek zetten en de andere voet  wat hangen.