header
Droomfoto
 
 
home
aanlevering
prijzen
bestelling
bestelling
contact
contact
Untitled Document

Dromen worden werkelijkheid!

Er is een fotocollectie van verschillende droomwerelden, voor meisjes en voor jongens, geleidelijk aan worden de collecties uitgebreid.

Welk kind droomt er nou niet van om als sprookjesfiguur zoals een elfje of ridder afgebeeld te worden.
Deze droom kunt u nu realiseren, in zijn/haar eigen gerelaxte huiselijke omgeving.
Als een kind naar een fotostudio moet gaan, zie je toch altijd een wat onechte verkrampte gezichtsuitdrukking, eng hoor, zo’n studio met allemaal grote lampen en een vreemde meneer. Onze ervaring geeft aan dat als u een foto in eigen omgeving maakt (in het bijzijn van pappa of mamma) de uitstraling op het gezichtje totaal ontspannen is, wat de foto zéér ten goede komt.

Wij halen standaard blauwe plekken weg op bijv. de beentjes. Mocht u andere speciale wensen hebben voor retouche (zonder meerprijs), vermeld dat dan even onder ‘extra informatie’.

In elk gezin of bij familie of vrienden is tegenwoordig wel een digitale camera beschikbaar, op de website krijgt u in detail uitgelegd hoe u uw kind zelf voor elke “droomwereld” in de juiste positie moet fotograferen en aan welke technische eisen uw foto moet voldoen.

Onze ervaring geeft aan dat vrijwel iedereen met de huidige techniek daartoe in staat is. Mocht u, uw familie of vrienden deze mogelijkheid niet hebben, kunt u mij bellen of mailen, dan kom ik in mijn regio graag bij u thuis om de foto voor u te maken of u kunt de foto bij een plaatselijke fotograaf laten maken, volgens de instructie zoals op de website aangegeven.

U kunt uw foto naar ons doorsturen via de pagina “bestelling” of op CD per post, zie “contactpagina”.